Rally-toko kisoissa 66p

Ei ihan putkeen mennyt minun ja Mizyn ensimmäinen rally-toko kisa, mutta olen ihan tyytyväinen, vaikkei hyväksyttyä tulosta saatukaan. Oli sentään minulle eka kisa, joten siihen nähden meni hyvin. Mizyllä oli kivaa, häntä heilui ja se teki reippaasti rataa :).

Tuomari, Tiina  Lilja, oli tehnyt agilitykoirille haastavan alun, ensin hyppy (jonka Mizy ensin jostain syystä kielsi), sitten houkutus, missä yhtenä osana houkutusta putki, jonka toinen pää vei ulos radalta, eli putkeen meno olisi tiennyt varmaa hylkäystä. Tämä sählättiin väärin, kuten myös seuraava liike, eli liikkeestä maahan meno: Mizy istui ja meni vasta sitten maahan, mutta videolla näkyy, että se oli houkutuksen takia epävarma. Sitten liikkeet menivätkin kivasti – tuomarille meidän 360-käännös vasemamlle ei ollut riittävän tiukka (eikä se sitä kyllä ollutkaan).  Istumaan jääminen meni hyvin, peruutuksissa vähän vino, kuten seistessä, mutta niistä ei sakotettu. Pujottelu edestakaisin oli tuolit, Mizy hyppäsi tuolille takaisin tullessa :D.
Tuomarin mukaan ohjaajalla tulisi olla rauhallisempi ohjaus 😉

Alla huono kuva (kännykällä seinältä) ja täällä Video  

Seuraavaksi mennään Messariin 8.12.  rally-tokoilemaan :).

Tänään menen lenkille koirien kanssa ensimmästä kertaa selän kipeytymisen jälkeen (viikon tauko). Sselkä alkaa olla kohtuu hyvä, mutta en uskaltanut lähteä agitreeneihin, vaikka Idan ja Inca paikka olisikin ollut käytettävissä.

Mainokset
Kategoria(t): rally-toko/toko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s