Onnistunut näyttelytreeni

Eilen menin Show Hau Centerin järjestämään näyttelytreeniin Mizyn kanssa. Tapahtumaan oli ennakkoilmoittautuminen ja vain kymmenen koiraa yhdessä ryhmässä.  Aikataulu piti hienosti, leikkituomari oli eri kuin edellisellä kerralla, tosi mukava ja osaava tämäkin. Suosittelen näitä treenejä, jos näyttelytreeniä tarvitsee, rahalleen saa todella vastinetta paremmin, kuin esim. Match Showssa!

Leikkituomari kopeloi Mizyä maassa useampaan otteeseen, Mizy ei väistänyt, eikä ahdistunut tilanteesta ollenkaan. Se seisoi kauniisti , heilutteli minulle häntää, liikkui nätisti ja välillä taistelimme lelusta. Ihanaa , että Mizy on jo parin treenin jälkeen niin vapautunut! Olisi kiva käydä sen kanssa oikeissa näyttelyissä pitkän tauon jälkeen ja nyt näyttää siltä, että se on mahdollista  🙂

Show Hau Center järjestää Match Show:n 5.3. ja HSKH 6.3. Jompaan kumpaan tapahtumaan mennään treenaamaan ja kevään aikana muihinkin Match show:hun, jos vaan aika ja paikka sopivat.

Alustavasti olenkin suunnitellut, että menisimme myös Spanieleiden erikoisnäyttelyyn (5.5.) Kooiker erikoisnäyttelyn (11.6.) lisäksi molempien kooikereiden kanssa, mutta katsotaan, onko Ari meidän kuskina toukokuussa.

Mainokset
Kategoria(t): näyttelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s