Uusi vuosi, treeniä ja kisoja

Vuoden vaihtuminen sujui meillä hyvin: Kaikki koirat ulkoilutettiin kunnolla klo 15  ennen pimeää. Cera ja Xema eivät paukkeesta välittäneet, vaikka tässä olikin aikamoinen meteli ja ne kävivät  takapihalla pissalla hihnoissa vielä klo 20. Cera kuunteli siellä pauketta innoissaan: täällähän ammutaan 😛 . Mizy ei enää tehnyt ulos mitään, mutta pystyi syömään namia ja kotona se oli ihan rauhallinen. Heräsin yöllä klo 02 ja käytin kaikki kadulla pikku kävelyllä, kauempaa kuului vielä pauketta, mutta Mizykin pystyi tekemään asiansa 🙂

Mizyn kanssa käytiin tiistaina 2.1. ”yövuorotreenissä”, eli klo 21-22 (olin vielä keskiviikkona lomalla, muuten en olisi niin myöhäistä vuoroa voinut ostaa).
Mizyn istuessa jo lähtöpaikalla joku kolautti hallin ovea ja Mizyllä meni pasmat sekaisin. Aloitettiin sitten  parin hypyn jälkeen rata alusta ja Mizy kulki ihan OK. Kauheasti en saanut palautetta kouluttajalta, mutta treeni oli kiva ja hainkin lähinnä itselleni itseluottamusta lähestyvien kisojen takia.

Eilen mentiin KAT:n kisoihin JAU:n hallille. Mizyn kanssa ei olla siellä koskaan kisattu, eli alusta oli meille vieras. Videolta katsoin, että Mizy tulee ekat hypyt vähän töksähtäen alas,  molempien ratojen estevälit olivat aika pitkät:  joko siitä tai pohjasta johtuen se vähän näyttää suorilla hakevan hyppyjä. Toisaalta se hakee hyppyjä aina, jos sillä meinaa tulla kiire 😉 . Minulle pohja oli ihan supermukava juosta 🙂 . Kisojen lopuksi kävelin hallin lähellä 20 minuuttia ja sitten vielä kotona reipasta kävelyä 30 minuuttia, jotta Mizy olisi kunnolla jäähdytelty.

C-hyppyrata oli Ritva Herralan käsialaa, itse pelkäsin eniten loppuosaa, missä putken jälkeen piti tehdä valssi. Se sujuikin yllättävän hyvin, mutta radan takaosassa suoran putken jälkeen olin itse väärässä kohdassa ja vauhdilla nykäisin itseni siellä eteenpäin 😀 . Kiva ja mielestäni ihan sujuva rata, tehtiin 0-tulos ja sijoitus 5/17

B-agiradan tuomaroi Esa Muotka. Siinä alun ohjaus jännitti, en kovinkan usein ota pakkovalssilla Mizyä vastaan, siksi kai kyyristelen tuossa, Mizy menee kuitenkin OK. A:n jälkeen unohduin putkelle kunnes tajusin, että piti lähteä pituuden suuntaan ja siksi ehkä kepeille ohjaus menee hosuen? Mizyhän hakee kepit yleensä ihan mistä suunnasta vain ja nyt oli ajautumassa 2-väliin (mä olen menossa liikaa jo eteenpäin) – itseäni siis syytän kiellosta 😀 . Keppien jälkeinen elämä oli jo rataantutustuessa vaikea. Videolla näkyy, kuinka Mizy kyselee suuntaa, hienosti hakee hypyn takaa, kun annan suullisen käskyn  vaikka oli menossa jo edestä. Tulos: 5vp

Eilisistä kisoista jä tosi hyvä mieli, joten ensi viikonloppuna mennään HSKH:n kahdelle radalle.

Illalla kaikki koirat makasivat taas jalkojeni juuressa, Mizyn asento kertonee sen rentouden muiden läsnäollessa ❤ .

Tänään ostin paikan Arin ja Ceran treeniryhmään (pääsen kätevästi autolla 😉 ). Ajattelin nyt jatkossa koittaa ensisijaisesti saada niiden ryhmään paikan tai sitten sunnuntai-illan muihin vuoroihin.

Treenaamatta ei kisoihin kannata enää mennä 😛

 

Ceran kanssa ollaan treenattu vaakkutreeniä ja vaakku ei enää nosta kierroksia niin pahasti. Pitää jatkossakin näyttää varista vähintään kerran viikossa ja pitää ottaa myös kani/kestokani treeneihin mukaan.

 

Mainokset
Kategoria(t): agikisat, agitreenit, nou/nome. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s