Treeniä ja kisoja, selkä jumissa

Aika rientää ja kaiken mahdollisen vapaa-ajan koitan viettää joko pentujen kanssa tai sitten ihan vaan leväten 😀

26.5. oli I-Hah:n järjestämä arvokisoihin osallistuvien valmennustreeni, kouluttaja Iina Asunta.  Teimme ratatreenin, mihin Iina oli kerännyt SM-kisatuomareiden radoilta pätkiä. Radalta esteet 1-7 suoraan Reetta Pirttikosken joltain radalta.

Täällä meidän treenistä pätkiä. Sen lisäksi, että sain vinkkejä & ohjeita ohjauksiin, niin Iina ei unohtanut psyykkistä puoltakaan. Iina on huippuhyvä ja -kiva koutsi ❤

3.6. oltiin Sisu:n kisoissa, tuomarina Anne Savioja ja  tehtiin kaksi ihan mukavaa 0-tulosta.

 

 

Kisoissa tapahtui jotain selälleni, adrenaliinista johtuen en huomannut ratoja juostessa mitään, mutta illalla selkä oli kipeä ja on ollut kipeä koko viime viikon. Loistava ajoitus SM-kisoja ja etenkin lomaa ajatellen… 😦 . Tein töitä viime viikon pääasiallisesti seisten (sähköpöytä) ja pidin pitkiä taukoja ja lepäilin. Agilityreenit jätin väliin, mutta kävelin hiljaa Mizyn ja Xeman kanssa kentälle katsomaanhetkeksi muiden treenejä.

Raija ja pentujen uudet omistajat tulevat tänne lauantaina 16.6. tekemään papareita kuntoon ja pojat lähtevät sunnuntaina kisojen jälkeen koteihinsa.

Perjantaina 15.6. menemme Mizyn kanssa Vantaalle hyppyradalle kokeilemaan, miltä SM-kisojen alusta tuntuu, lauantaina olen kotona ja seuraan kisoja vain netin kautta ja sunnuntaina sitten yksilökisat. Peukut meille ja kaikille muille myös 🙂

Mainokset
Kategoria(t): agikisat, agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s