SM18 taputeltu ja lomat pidetty

SM18 kisat on kisattu, sitä ennen oli perjantaina 15.6. SM-etkot. Blogipäivitys on vähän myöhässä, koska lähdimme loman viettoon saareen, enkä siellä jaksanut päivitellä blogia 🙂 .

Mizyn kanssa menimme perjantaina vain hyppyradalle, meidän rataantutustuminen oli joskus klo 20 paikkeilla, lähes tunnin myöhässä… Teimme ihan kivan 0-radan, hyvillä mielin lähdin kotiin odottelemaan sunnuntaita ja yksilörataa.

 

Sunnuntaina Mizyn kanssa starttasimme 2-ryhmässä. Tehtiin ihan OK rata, mutta harmillisesti yksi rima tuli alas (!). Mizyhän ei rimoja tiputtele, tein ehkä käännöksen vähän liian hätäisesti, mutta olen joka tapauksessa tyytyväinen suoritukseemme.

Ajatukset olivat viikonloppuna kuitenkin eniten pennuissa, koska pojat lähtivät sunnuntaina koteihinsa. Hyvää elämää Zago ja Nano, toivottavasti tuotatte iloa uusille omistajillenne ❤ .

Pennut 14Jun18

Sunnuntai-iltana purin pentulan ja maanantaina siivosin kotia, tiistaina lähdettiin saareen. Palasimme jo 3.7., koska Cera steriloitiin eilen. Leikkaus meni hyvin ja Cera vaikuttaa toipuvan mukavasti.

Mizyn kanssa tuli saaressa takapakkia sen käytöksen suhteen 😦 . Olen ollut tosi tyytyväinen sen käytökseen kotona, se ei ole hyökkäillyt perheen muita koiria päin, Nenyan se on lähes hyväksynyt ja vain murinalla käskee Nenyan pysyä loitolla (veräjän takaa), mutta saaressa se puri Ceraa korvasta ja kahdesti rähähti Arin pojalle ihan kunnolla. Luulen, että sen huonontunut kuulo (joka on kotona selvästi helpottanut elämää) aiheutti saaressa aggressiivisuutta, kun se ei kuullut, mitä tapahtuu ja reagoi sitten vähän turhan voimakkaasti… No, katsellaan, miten elämä asettuu kotona – saareen se ei voi tulla mukaan, jos Arin lapsenlapset ovat paikalla, vaan saa sitten mennä Fannylle hoitoon.

Alla kuva perheen uudesta kokoonpanosta ❤Kesa2018

 

 

 

Mainokset
Kategoria(t): agikisat, muuta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s