Seniori SM18-kisat

Jaijan, Mincon ja Mizyn kanssa lähdimme lauantaiaamuna kohti Pietarsaarta agilityn seniori SM-kisoihin. Matka sujui joutuisasti, olemme aikoinaan Jaijan kanssa käyneet paljon yhdessä kisaamassa,  mutta nyt on ollut useamman vuoden tauko, joten juttua riitti paluumatkallakin 😀

Kisat olivat isot: lauantaina lapsi-, Junior-, – ja Paragilityn Suomenmestaruuskilpailut ja sunnuntaina seniorit.  Seniori 50-64v luokissa minejä oli 51 ja medejä 57!

Arto Laitinen oli tehnyt aika kinkkisen hyppyradan, pujotteluun mennessä ja poistuessa oli putken suut ansoina – ja Mizyhän rakastaa putkia… Sain sen kuitenkin kuljetettua putkien ohi ongelmitta, takaaleikkaus muurille meinasi epäonnistua, mutta Mizy pelasti tilanteen viime hetkellä. Vähän olin myöhässä lopussa, mutta tehtiin 0-tulos ja sijoitus 14/57!

Tässä video

 

Riikka Kankainen oli tehnyt helpon agiradan, missä eniten virheitä tuli A:n alla olevan putken jälkeen, koska muurille ja sitä seuraavalle hypylle tuli kiire. Mizykin kyseli vähän suuntaa, mutta pienen epäröinnin jälkeen löydettiin oikea este. 0-tulos tältäkin radalta ja sijoitus 15/57.

Viime vuonna Agirodussa saimme seniorihopeaa ja tänä vuonna nauroin, että eipä taida vastaavaa menestystä tulla oikeissa seniorikisoissa, kun kilpailijoita on niin paljon. Mitaleille ei päästy, mutta aikamoinen yllätys oli, että  yhteistuloksella sijoituksemme oli 5/57!

Mizy ❤

Mainokset
Kategoria(t): agikisat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s