Valssitreeniä

Mizyn kanssa emme päässeet kisaamaan sunnuntaina 😦 . Varvas oli lauantaina vielä niin kipeä, että katsoin parhaaksi peruuttaa kisat. Kävimme Nenyan kanssa kuitenkin katsomassa kisoja hetken ja tapasimme Yegon & Zagon. Zago sai ihanan hepulin, kun tapasi  minut ❤

Eilen oli tosi kiva valssitreeni ja vaikka en voinut juosta vielä ollenkaan, niin saatiin hyvin treeni tehtyä.  Hurjan kivasti se irtosi putkiin ja tuli mukaan ohjaukseen – Ida arveli, että vikalla kerralla minun ohjauksen ei olisi ehkä enää tarvinnut olla niin vahva, mutta hyvä, että onnistui. Ida myös huomautti, että minun pitäisi muistaa odottaa, että Nenya lähtölupaa odottaessaan katsoisi estettä, eikä minua! Ensi kerralla se harjoituslistalle 🙂 .

Videolla alussa Nenyan hupirallattelut (jota kyllä pyrin rajoittamaan) ja sitten ihan viimeinen treeni 🙂

Vapaapisteessä teimme keppikujaa. Kuja vielä tosi leveä, mutta Nenya juoksi hienosti läpi ja sai hakea itsenäisesti oikeita sisäänmenoja. Annoin sen mennä eri suunnista, enkä auttanut sisäänmenoissa, leveän & lyhyen kujan etu on, että siinä saa palkan lentämään keppikujan päähän, kun koira tekee oikein  🙂 . Oli tunne, että se alkoi tajuamaan ideaa.

Ihan hurjan kivaa oli taas treenata ❤

Mainokset
Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s