Kivikossa minitreeniä

Kävelin aamupäivällä Mizyn ja Nenyan kanssa Kivikkoon, nyt alkaa löytymään suorin ja mukavin reitti sinne. Edelleenkin aikaa menee 30-35 minuuttia suuntaansa, riippuen kuinka kovaa kävellään ja haistellaanko paljon erilaisia hajuja matkalla 🙂 .

Tänään en ottanut ollenkaan putkea, vaan vain neljä hyppyä, jotka laitoin neliönmuotoon melko isoilla väleillä. Hypyt olivat 10cm korkeudella.

Aloitin  Nenyan kanssa kuuntelutreenin takaakierroilla, mutta ei se edelleenkään osannut vain suullista  ”takaa-käskyä” , vaan tarjosi erilaisia hyppyjä edestäpäin 🙂 . Autoin sitä muutaman kerran vartalo-ohjauksella ja siirryttiin neliötreeniin. Tehtiin valsseja, takaakiertoja ja päällejuoksuja, lyhyt treeni,  paljon onnistumisia ja paljon palkkaa.  Tänään se keskittyi kaiken kaikkiaan paremmin minun kanssa treenaamiseen, ei rallatellut pitkin kenttää  ja ehkä minäkin keskityin paremmin siihen.  Nenya lukee vartalo-ohjausta hyvin, jatkan kuuntelutreeniä vähitellen sekä kotona että Kivikossa.

Mizy sai   kerran kipaista neliön ympäri matalilla hypyillä (se vain juoksi matalat hypyt läpi)  ja heittelin sille lelua paljon palkaksi. Esteitä konttiin kerätessäni Mizy sai leikkiä lelulla ja lopuksi otin kaksikosta kuvan kentällä ❤

Mainokset
Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s