Lauantaiaamun vapaatreeniä

Lähdin tänä aamuna Nenyan kanssa aamulla Kivikkoon, 30 minuutin kävely kentälle, kentällä oltiin max. 20 minuuttia (sisältäen taukoja ja esteiden siirtoa) ja 30 minuuttia takaisin kotiin.

Keppikuja alkaa sujua hyvin vähäisestä harjoittelusta huolimatta, kuja on edelleekin ihan avoin, mutta Nenya hakee sisään aika hyvin. Ida kehoitti käyttämään myös etupalkkaa yksin, jotta Nenya juoksisi kujan läpi kovaa. Jos tekee väärin, niin voin kuitenkin sanoa ”oho” ja ottaa palkan siltä eleettömästi. Täytyy kokeilla 🙂 .  Maanantain ohjatuissa treeneissä voin kuitenkin pyytää apukoutsin jeesaamaan meidän vuorolla kujakepeillä.

Ensi maanantaina meillä on putken pimeitä kulmia ja putkesta suoraan etenemistä sekä putkijarru, joten treenasin tänään myös pikkuisen umpikulmaa ja etenemistä. Umpikulma onnistuu OK Nenyan kääntyessä oikealle, mutta vasemmalle kääntyessä sillä on vaikeuksia.

Irtoaminen putkesta eteenpäin meni OK, kun vein Nenyan kanssa etupalkan yhdessä esteiden taakse. Sen juostessa putkesta eteenpäin, se meinasi ensi alkaa kyselemään suuntaa, vaikka huusin eteen (eli käskyitsessään ei vielä tarpeeksi vahva) , mutta sitten se muisti etupalkan ja eteni hienosti. Toiseen suuntaan hyppyjen kautta suoraan putkeen etenemisessä ei ongelmaa, kun vaan huudan ”putkeen”.

Hieno tyttö ja oli kiva treenata tänään ❤

Huomenna mennään Nenyan kanssa tsemppaamaan Idaa ja Xemaa Ojankoon 🙂

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s