Treenivideoita

Eilen kävin taas Kivikossa ja nyt kuvasin meidän treenejä, jotta sain näytettyä ne henkilökohtaiselle etäkoutsilleni, eli Idalle . Onnea on oma tytär, joka auttaa ❤️

A:ta tehtiin peruuttaen, kaksi ekaa niin, että Nenya tähyilee vaan lelupalkkaa taskustani, mutta kaksi vikaa niin, että palkka on maassa kauempana,  taitaa toimia! Jatkan siis etäpalkkametodilla 🙂 .

Puomista muutamat pätkät myös. Ensin pelkkää alasmenoa ja sitten koko puomi:  alasmeno OK, mutta hidas. Ida ehdottikin siihen myös etupalkaa -miksen itse tajunnut 😛 Ensi kerralla kokeiluun.

Keinu on hyvällä mallilla, jatkan samalla tavalla:  edelleen välillä keinua heijaten ja välillä saa mennä itse koko keinun

Keppikujan sisäämeno oli tällä kertaa tosi vaikea umpikulmasta ja mulla meni hermot, joten autoin Nenyaa (liikaa). Kulmat ovat edelleen vaikeita ja vähän pohdin ohjureiden ottamista käyttöön. Taidan kokeilla niitä ensi kerralla alussa ja lopussa.

Lisäksi tein muutamia hyppyjä ja laitoin pituuden mukaan, se meni hienosti ilman mitään epäröintiä/hidastelua. Täytyy ottaa muuri myös mukaan harjoituksiin. Minirengasta tein vapaatreenialueella tarjoten: siinäkin Nenya koitti ehdottaa 2on 2off välillä… Tarjoaminen ei taida olla Nenyallehyvä juttu erikoisesteillä 😀

Jos jaksan, niin menen torstaina taas treenaamaan (parin viikon tehotreenit) ja lauantaina olisi Nanan ja Jonnan EO-tukiepikset.

Facebookissa nousee muistoja lähes päivittäin Mizystä ja minusta, voi noita muistoja ❤️. Kuinka paljon me teimmekään yhdessä ja kuinka kivaa sen kanssa oli. Olen iloinen, että ymmärsin jo ennen Mizyn poismenoa, kuinka hieno treeni/kisakaveri se oli, mutta ikävä on edelleen valtava ja muistot repivät kaiken auki uudelleen ja uudelleen 😦  .

Välillä mietin, että käännän facen muistoilmoituksen vähäksi aikaa pois päältä,  mutta toisaalta muistot ovat ihania❤️. Tässä kuva agirodusta 2017 , saimme FAO-open pronssia ja seniori hopeaa.

Kun suru häipyy
tulevat muistot
ja jokainen niistä koskee yksitellen
-Eeva Kilpi

 

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s