Talvikausi korkattu

Talvikausi ja uusi hieno halli korkattu!  Hyvät on meillä treeniolosuhteet  🙂 . Kuvia ja/tai videoita toisella kertaa, nyt ei tullut videoitua treeniä.

  Matka hallille on vähän pitkä – onneksi pääsen yhden treenikaverin kyydillä Kontulasta mennen tullen hallille, niin ei tarvitse julkisilla kulkea.  Kontulaan kävelen 20-25 minuuttia, joka menee lämppänä ja jäähdyttelynä. Treeneihin menee kolme tuntia, onneksi on sunnuntai-ilta.

Kouluttajamme on Tuija,  joka on ennenkin minua kouluttanut: talvesta tulee varmasti hyvä 🙂

Tänään teemana takaakierrot ja saatiin sinne yksi saksalainenkin mukaan. Sain hyviä ohjeita ja käskyn lähteä nopeammin liikkeelle, mutta kuitenkin siis yksittäisenä esteenä.  Sen treenaamisen sain kotiläksyksikin.

Kaiken kaikkiaan sain hyviä ohjeita: ohjauksestani kuulemma näkyy, että olen ohjannut vähän hitaampaa koiraa aiemmin, nyt pitää otta rauha mukaan ohjaukseen (ihan samaahan mä aikoinaan sanoin nopeiden koirien ohjaajille ) 😀

Treeni tehtiin lyhyissä pätkissä. Nenya teki hienosti töitä, mutta loppua kohden ihan vikoilla esteillä vauhti hiipui. Ei mikään ihme, treenasimme 12 minuttia tiiviisti. Sanoinkin, että jatkossa ehdoton maksimi on 10 minuuttia.

 

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s