Epiksissä

Lauantaina olimme I-Hah:n tupariepiksissä, olin ilmoittanut meidät Nenyan kanssa kahdelle supermölliradalle ja yhdelle mölliradalle. Mölliradan peruutin kuitenkin flunssani takia.

Tavoitteeni oli katsoa, miten meidän kummankin pää kestää  ja hyvin kesti! Tosin ekalla radalla minä jäin himmailemaan tuohon hypylle ennen  suoraa putkea, enkä luottanut, että Nenya tekisi sen itsenäisesti 😛 . Olin sitten sen takia pahasti myöhässä seuraavalla putkella ja Nenya meni väärään päähän. En tietenkään korjannut, koska virhe oli minun, mutta radan jatko oli hankalaa, kun Nenyan linja oli vähän vino/hankala seuraaville hypyille.

Toisella radalla en jäänyt enää odottelemaan ja tehtiin aika kiva rata, sijoitus 3. (kaikilta pikkumini/mini koirakoilta huomioitiin paras rata),  etenemä 6,04m/s  😀 .
Nenya oli ihan samanlainen kuin treeneissä! Ensimmäisesä lähdössä se nousi kerran seisomaan (olin vielä vieressä) ja ravisti: tulkitsin sen jännitykseksi  ja mitään muuta en käytöksessä havainnut. Siitä tulee/on jo hieno treeni- ja kisakaveri ❤ . Nyt vaan itselle malttia ja kisaamaan vasta ensi vuoden puolella, kuten olin alunperin ajatellut 😀

Sunnuntaina ei menty treenaamaan, vaan minä sairastin flunssaani, joka edelleen on aika kova 😦

Sitä edellisellä kerralla oli kiva treeni, siinä teemana liikkeelle lähdöt ja koiran estefokus. Alla pätkä treenistämme

Nose workia on myös treenattu parikin kertaa:
23.10. oltiin sisällä ja Nenya oli aika hyvä siellä. Merkkaa jo hyvin kääntymällä katsomaan minua, kun on tökännyt kohteeseen. Ari videoi meidän suoritukset,  mutta onnistuin deletoimaan kaikki muut paitsi laatikkoetsinnän 😀 . Facebookista löytyy pari muuta pätkää.

Eilen oltiin ulkona ja nyt oli mukana ajoneuvoetsintä. Se meni hyvin, samoin yksittäisten rakennusten luona olevat hajut. Mutta  alue, missä oli neljä eri aitaa, oli vaikea: Nenya ei oikein ymmärtänyt, mistä sitä hajua kuuluisi etsiä ja sähelsi aika lailla. Samoin iso alue, missä kolme erillistä pientä rakennusta,  oli vaikea, mutta molemmista pisteistä haju onneksi kuitenkin löytyi.

Puhuttiin Pian kanssa, että molemmille koirille voisi vahvistaa hajupistettä naksulla. Jahka tästä flnssasta vähän toivun, niin voidaan treenailla omatoimisesti.

Kategoria(t): agitreenit, muuta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s