Vapaatreeniä

Ostin 30pv vapaatreenioikeuden halliimme ja mentiin tänä aamuna Sallan ja Tipin kanssa treenaamaan.

Ihan ensiksi tehtiin pelkkää irtoamista ”loppusuoralla”, joka on meille ilmeisen haasteellista, vaikka Nenya muuten irtoaakin.
Laitoin putken jälkeen renkaan, jonka tiedän houkuttelevan Nenyaa ja sen jälkeen yhden hypyn (1-4). Ensimmäisellä kerralla kyselyä renkaan jälkeen, mutta sitten meni hienosti. Lisää siis helppoa irtoamista vapaatreeneissä! Puheltiin myös, kuinka pitäisi hypyistäkin tehdä yhtä arvokkaita kuin muutkin esteet…

Otin juoksualustan mukaan ja laitoin sen treenikentälle. Aluksi Nenya ei välittänyt matosta mitään, mutta sitten alkoi keskittymään ja katseella etsi mattoa, kun lähetin sitä hypyn kautta matolle. Käytän komentoa ”mene, mene”, jota olen jo A:lle käyttänyt. Osumia alkoi tulemaan ihan kivasti, mutta vielä ei olla valmiita A:lle.

Pujottelua tehtiin pari kertaa – kerran Nenya tuli vikan välin ohi,  mutta sitten malttoi tehdä loppuun asti. Puomia tehtiin myös: ensin pelkkää alasmenoa ja sitten koko puomia. Salla valvoi, että tein oikein, eli liikuin enkä jähmettynyt Nenyan viereen 😀 . Hyvin Nenya juoksi alas asti ja keskittyi eteenpäin katsomiseen. Tehtiin keinua hypyn kautta ja hyvin meni sekin (A-B).

Lopuksi oli tarkoitus tehdä pätkä irtoamisen kautta puomille, mutta Nenya pinkaisi hypyltä itsenäisesti keinulle, jäi kontaktialueella vähän turhan ylös (minä olin kaukana takaviistossa), pamautti keinun alas ja juoksi seuraavaksi puomille  😀

Huipputreenit !

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s