Vähän pidempi tauko…

COVID-19 lamaannutti koko maailman  😦  .

Kova huoli on meidän kaikkien terveydestä ja taloudellisesta tilanteesta – enkä tarkoita vain itseäni, en vain Suomea, enkä vain omaa työnantajaani – vaan ihan kaikkia ja kaikkea. Kauanko tämä tilanne kestää, kuinka moni firma menee nurin, miten harrastusseurat kestävät ja ennen kaikkea pysymmekö terveinä.

Odottelen tietoa oman työni osalta. Näillä näkymin näyttäisi, että selviydyn pelkällä lomautuksella, mutta tilanne tulee varmasti jatkumaan pitkään huonona, joten mitä vain voi tapahtua.

Minua ei haittaa, että emme pääse treenaamaan agilityä, tuleepahan pidettyä kunnon tauko ja elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin agility 😉 . Nenyan kanssa ollaan lenkkeilty tavallista enemmän ja saadaan molemmat liikuntaa ja aktivointia muutenkin.

Nenya18Mar20

Suunnitelmissa on tehdä takapihatreeniä yhden hypyn avulla myöhemmin, mutta pidän nyt ensin vielä  taukoa, niin Nenyan kroppa saa levätä. Lyhyt tauko agilityssä pidettiin vissiin joskus viime syksynä, kun Nenyalla oli valeraskaus. Tosin, kun päästän sen takapihalle, se pinkoo hullunlailla ympäri pientä pihlajaamme – en siis ole ihan varma, onko yhden hypyn treenit sen kummoisempia 😀

tarkoituksena olisi ainakin treenata
– takaakiertoja
– pakkovalsseja
– in-in
Voisin viedä lähinurmikoille kaikki 12 keppiä ja tehdä sisäämenoja tai vaihtoehtoisesti tehdä takapihalla kuudella kepillä.
Lisäksi voisin vahvistaa puomipysäriä lankun kanssa ja matolla treenata juoksaria A:ta varten.

Mutta katsotaan nyt, mihin energia riittää…

Voimia kaikille tässä kammottavassa tilanteessa – etenkin teille kaikille, jotka työnne puolesta olette kokoajan kontakteissa muihin ihmisiin  ❤ . Me muut taasen -pysytään nyt ihan oikeasta erillään muista ihmisistä, jotta epidemian huippua voitaisiin madaltaa.

Kategoria(t): agitreenit, muuta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s