Ohjatut treenit alkoivat

Eilen oli kesäkauden ensimmäiset ohjatut treenit – vihdoinkin 🙂 !

Mari Mäkelä oli suunnitellut juostavan, melko helpon radan pitkän tauon jälkeen. Meillä oli Nenyan kanssa huippukivaa! Koitin virittää puhelimen videoimaan rataa, mutta vähän huonosti siitä näkyi, joten deletoin sen. Pitää ensi kerralla katsoa joku yksittäinen kohta ja kuvata vain se.

18May20-treeni

Ajattelin, että 4-hyppy olisi ollut meille vaikea, mutta Nenya lukitsi sen tosi hienosti (hyppy oli kyllä hieman ”ylempänä”, kuin kuvassa,  eli enemmän suoraan koiran linjalla). Ekalla kerralla hukkasin itseni radalla niin, että Nenya ei löytänyt kepeille, mutta sen jälkeen sekä kepit, että sitä edeltävä 6-hyppy takaakiertona meni hyvin.  Kaarteen hypyille Nenya irtosi hyvin ja Marin käskystä jäin vielä kauemmaksi sivuttaissuunnassa ja näin sain etumatkaa tehdä persjätön 12-13 väliin.

Puomin Nenya sitä vastoin ekalla kerralla oikein kiihdytti ja loikkasi läpi ja senkään jälkeen ei tehnyt sitä hyvin… Onpahan mitä treenata 😀

Treenit ovat klo 20-21, pikkuisen myöhään minulle, kun kotona olimme klo 21:45. Suihkun ja iltapalan jälkeen nukkumaan, mutta eihän se uni tullut pitkään aikaan.

Plussan  puolella kuitenkin ollaan:   Nenya oli niin keskittynyt ja motivoitunut ❤ . Odotan paljon meidän treeneiltä kesän aikana!

 Nenya-18May20

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s