Rallya ja agilityä

Olimme taas saaressa (koronan takia minulla lomaa pikkuisen enemmän 😉 ) ja palasimme kotiin viime sunnuntaina.

Ostin Nenyalle ja minulle kolmen kerran rally-tiiviskurssin. Ennen saarireissua oli eka treeni, nyt maanantaina toinen ja ensi viikolla vielä kolmas. Olemme harjoitelleet ALO-luokan liikkeitä, totuteltu kyltteihin ja Nenya totuttelee malinoise-treenikaveriin! Hienosti Nenya jo tekee malin kanssa samalla kentällä, ekalla kerralla Nenya sai paniikkihuutokohtauksen, mutta rauhoittui  suht nopeasti, kun nuori mali ei välitä Nenyasta ollenkaan. Hyvää harjoitusta Nenyalle – oppii, että kaikki isot pystykorvat eivät ole päälle hyökkääviä sakemanneja…

Maanantaina treenasimme ohjaajan ympäri menemistä ja eteen istumista. Palkkasin Nenyaa sekä namilla että lelulla ja treeni meni hyvin 🙂 . Naapurikentän eteenmenoharjoitus aiheutti Nenyalle pienen häiriön, mutta hyvin Nenya jatkoi 😀

Lopuksi teimme ratatreenin, Nenyan vire oli alussa huono, maan ja kylttien haisteluja oli paljon, mutta lopussa pyörähdyksen nostivat sen vireen ja lopetettiin rata iloisesti. Huomasin jo kotona ennen treeneihin menoa, että olen vissiin onnistunut tekemään seuruusta tylsää…  Nyt olen tehnyt to-odella lyhkäisiä juttuja, paljon leikkiä ja palkkaa ja tänään seuruu oli taas iloista menoa.

 

Tänään käytiin treenaamassa agilityä. A-este on edelleen epävarma, välilläuseita hyviä ja sitten taas loikka.  Jos Nenya loikkaa liian ylhäältä, ei se saa palkkaa ja videolla näkyy kolmen laukan alastuloja, kun se koittaa korjata menoa. Sinänsä kolme loikkaa ei haittaa, toivon vaan, etten saa aikaan epävarmuutta…  Keinu oli taas hieno, puomi hieman hidas (ei videota) ja kepit menivät hyvin. Jäin itse taakse tuossa lopussa, ensin Nenya oikaisi yhden keppivälin, mutta uusinnalla teki oikein. Tein kepit toiseenkin  suuntaan ja itsenäisesti loppuun pujotelleen, mutta jätin pois videolta, kun kamera oli taas hassusti. Tein myös yhden pakkovalssiharjoituksen, mä olen  kömpelö, mutta pakkovalssi kuitenkin onnistui!  Lopuksi tein pitkän kolme  esteen eteenmenon etupalkalla (ei videota), pitäisi tehdä niitä lisää.

Käyn nyt tekemässä A:ta useamman kerran viikossa, mutta vain pari onnistunutta kertaa kerrallaan. Samalla tulee lenkkeiltyä Kivikkoon ja voidaan kohotella (minun) kuntoa.  25.-26.7. on I-Hah omat kisat, aion ilmoittaa meidät sekä hyppy- että agiradalle 🙂  .

 

Kategoria(t): agitreenit, rally-toko/toko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s