Juoksu alkoi ja kontaktitreeniä

Marjo Koranderin koulutus jäi minun osalta väliin flunssan takia, mutta Ida meni tilalleni ja treenasi hienosti Nenyan kanssa.
Huono onni jatkui ja myös HSKH:n kisat peruuntuivat osaltamme: tällä kertaa minulle iski vanha suolistovaiva (divertikuliitti) ja jouduin käymään lääkärissä hakemassa lääkkeitä. Olen jo periaatteessa parantunut, mutta kunto meni huonoksi vauhdilla (suoliston hyvinvoinnilla hurja vaikutus vointiin).

Nenyalla alkoi lopultakin juoksu 7.8. MH-kuvaus peruuntui sen takia ja harmittaaa tosissaan 😦 . No, narttujen kanssa on tällaista. Juoksun osalta ollaan pian jo loppusuoralla, mutta vähän on Nenyalla pää sekaisin hormoneista ja treeneissä lelupalkka ei oikein innosta, mutta nami onneksi kelpaa. Nami kelpaa paremmin ehkä siksikin, kun olen vähentänyt ruokaa valeraskautta ehkäistäkseni 😉 .

Olemme käyneet nyt pari kertaa Kivikossa treenaamassa.

Tänään A oli ensimmäisten toistojen jälkeen hyvä. Puomikin oli hyvä, kun otin etupalkaksi namilaatikon. Hyvän alasmenon jälkeen juostiin yhdessä namilaatikolle, minä avasin kannen ja Nenya sai herkkua. Keinu oli OK 🙂

Ilmoitin meidät ensi viikonlopun BAT:n kisoihin yhdelle hyppy- ja agiradalle. Toivottavasti ei epäonni enää seuraa meitä, vaan päästäisiin lopultakin kisaamaan!

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s