Aginolla!

Eilen päästiin vihdoinkin kisaamaan kaikkien sairastelujeni jälkeen.

Ensin menimme Jouni Kauton hyppyradan, joka oli mielestäni tosi kiva, mutta minä en ollut tällä radalla ollenkaan kartalla 😛 . Heti alussa en kertonut ajoissa putkeen kääntymistä ja Nenya otti ensin muurin. Yksi hyppy ohitettiin ja kepeille ohjatessa huomasin yllättäin seisovani täysin keppien linjalla – koita siinä sitten löytää kepit… Nenya valitsi hypyn ja teki sen sitten monta kertaa, kunnes pysäytin, rauhoitin ja näytin kepit. Radalla oli myös pussi, Nenya teki sen ihan OK. Olihan radalla paljon hyvääkin: Nenyaa ei jännittänyt ”vieras” paikka ollenkaan, se oli kuulolla ja liikkui hyvin.

Agility B-radalla keskityin paremmin. Kontaktit jännittivät ja pyysin Aria kuvaamaan A:n vieressä, jotta saan sen videolle.

Radalla oli alussa tiukka käännös 2-hypyn jälkeen putkeen, 4-hypyllä jouduin hieman odottamaan Nenyaa koska huomasin, että se ei ollut ihan suoraan tulossa hyppyä. Olinkin siksi jäljessä A:lla, siihen nähden Nenya teki A:n hyvin. Kepit Nenya meni hienosti sisään ja pujotteli hyvin. Keinun se teki OK, jäi alastuloon odottamaan poistumislupaa Puomi alkoi ihan OK, mutta alasmenossa Nenya hidasteli, nyt kylläkin syynä toisella puolen juokseva ja viereen kumartuva lierihattuinen tuomari 😀 . Nenya katseli ihmeissään:”mitäs sä siinä teet”. Odotin, että se laski etutassunsa maahan ja sitten jatkettiin loppuun!
Hienosti meni ihan eka agiratamme, sijoituimme tällä toiseksi.

Ilmoitin meidät I-Hah:n ensi viikonlopun kisoihin kahdelle agiradalle!

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s