OIVA1 – 2lk

Eilen mentiin kisaamaan Janakkalaan. Ensin Ari ja Cera 3x 3lk ja sitten minä & Nenya 2x agiradat, jotka tuomaroi Arto Laitinen.

Ensimmäisellä agiradalla A:n harjan ylitys jäi matalaksi, joten kahdella loikalla ei osumaa kontaktipinnalle. Renkaan jälkeen Nenya ampui muurille, vaikka olisi pitänyt mennä kepeille. Rataantutustuessa tiedostin kyllä muurin, mutta ohjatessa en sitten ollut riittävän selvä. Loppu rata OK ja tyytyväisinä tultiin maaliin.

Toisen agiradan alku oli melko hankala 1.lk radaksi. Lähtö radan ”keskeltä” (onneksi viime talvena Tuijan treeneissä treenattiin paljon näitä) ja A:lle vienti oli paha. Siinä oli pakko päästä A:n toisella puolen, jotta koiran sai oikaistua suoraan linjaan. Nyt Nenya tuli kolmella loikalla alas ja nätti osuma kontaktipinnalle. Kepeille mennessä hidastin vauhtia, mutta silti Nenyalla oli pientä epäselvyyttä suunnasta. Puomi oli taas hieman hidas, mutta uskon, että saamme siihen vautia ajan myötä 🙂

Nollarata ja OIVA1.

Paljon pitää vielä puomille saada vauhtia ja A kuntoon, mutta siirsin meidät silti 2lk. Takana yhdeksän kisaa, joista 2 +2 nollaa, kolme vitosta ja kaksi HYL rataa. 2lk on tarkoitus kisata PAVAan asti 😉 .

Ilmoitin meidät jo ensi sunnuntain 2-lk kisoihin! Yksi agirata ja yksi hyppyrata, tuomarina Sari Mikkilä. Sitä ennen meillä oli lauantaina juoksariseminaari, toivottavasti saan apuja A:n työstämiseen.

Hieno Nenya, on hurjan kivaa kisata sen kanssa ❤

Kategoria(t): agikisat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s