Koulutusta ja treeniä

Onpas taas pitkä aika viime päivityksestä 😀

Nenyan kanssa käytiin I-Hah:n järjestämässä Juulia Savolaisen juoksarikoulutuksessa ja sen tiimoilta aloitin uudelleen matto-opetuksen A:lla. Tässä yksi video https://youtu.be/wuPV6D49ZzY

Olemme menossa Juulian yksärille 29.10. katsotaan, miten edetään.

Eilen oli I-Hah:n järjestämä Vendula Hausnerovan koulutus, joka oli huippuhyvä ja mahtavaa miten Nenya osasi ja jaksoi treenata ❤ .

Video on alussa suttuinen, mutta siinä 3-hypylle tehtiin ensin takaakierto ja sen jälkeen tehtiin se poispäinkäännöksenä. Poikkaria en ole montaa kertaa tehnyt Nenyan kanssa, mutta se luki ohjausta ja teki poikkarin hienosti. Monia kohtia tehtiin useasti, poikkari näkyy videolla kahdesti, mutta tehtiin sitä enemmänkin ja totesin, että kyllä me osataan se 🙂 . Sekä poikkari, että takaakierrot voin lähettää aika kaukaa.

Myös in-in alkaa sujumaan – jos vaan muistan käskyttää oikein 😛 . Tuo kohta, missä teen persjätön, in-in ja putkeen lähetyksen – harjoiteltiin monta kertaa ensimmäisen osuuden lopussa. Tauon jälkeen jatkettiin tuosta ja me kumpikin olimme kait prosessoineet asian ja tehtiin joka kerta oikein!

Lopussa kartturi alkoi jo hyytymään – Nenya jaksoi ihmeen hienosti loppuun asti vaikka treenattiin 2x 13min. Ensimmäisellä osuudella palkkasin heittämällä ja revittämällä kotitekoisella fleece-pötköllä, toisella osuudella vanha karvalelu, jonka sisällä namia, oli paras motivaattori.

Talvikausikin on jo käynnistynyt. Meitä kouluttavat Miia Kallio ja Heli Kuronen. Olen käynyt nyt kummankin koulutuksessa jaolen tosi tyytyväinen,uskon, että he vievät meitä paljon eteenpäin.

Ennenkuin A on kunnossa, en ajatellut mennä kisaamaan. Toki hyppyradoille voisi mennä, mutta korona-rajoitukset ovat aika tiukat ja seuraan nyt jonkun aikaa mihin suuntaan mennään niin koronan kuin ohjeistustenkin suhteen. Olen iloinen, että kisajärjestelyt ovat tiukat, mutta itse en oikein osaa ajatella, että kisaisin ilman, että saan katsoa radanrakennusta ja muiden kisaratoja.

Nenya 14.10.2020 ❤
Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s