A-juoksari etenee

Eilen menimme Juulia Savolaisen yksärille ja oli todella hyödyllinen käynti 🙂 . Itse arvelin, että teemme jotain totaali pieleen, kun Nenya kyllä katsoo A:lla mattoa, mutta jos se on vähänkään ylempänä, niin se loikkaa maton yli.

Juulia arveli, että Nenya on joskus liukastellut matolla ja siksi ei halua mennä sille vauhdilla/ylempää. Se voi hyvin olla: vasta vähän aikaa sitten vihdoin maton isommaksi, nyt matto asettuu A- esteen ”poikkirimojen” väliin. Lisäksi Juulia käski kääntää maton esteelle ”nurinpäin” ja näin matto pysyy vankasti paikoillaan.

Eilen teimme Juulian opastuksella monta onnistunutta matto-osumaa! Nyt on valoa tunnelin päässä 🙂

Tänään menin Kivikkoon ja saimme taas 6/8 osumaa!! Vieressä yksi screenshot tämän päivän treenistä, nyt ollaan jo näin ylhäällä 🙂 .
Youtube tökkii ja videot ovat suttuisia, tämän päivän treenistä yksi A täällä , face-kaverit näkevät seinälläni mm. tämän videon.

Tarkoitukseni on mennä nyt Kivikkoon usein ja saada A niin valmiiksi kuin mahdollista ennenkuin esteet kerätään sisälle. Tänään olin kentällä viisi minuuttia ja A tehtiin kahdeksan kertaa (yksi paussi välissä), lisäksi useimmiten nostin Nenyan A:n alasmenoon, jotta treeni ei olisi liian rankka.

Juulian yksärille mennään ehkä kuukauden päästä tarkistamaan tilanne.

Nenyasta taas söpöstelykuva ❤

Ps. viime tiistain treenit menivät huonosti. Nenya oli pätevä kuten aina, mutta kartturi oli ihan kujalla, ehkei aina voi onnistua 😀 ?

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s