Kesäkauden syysjakso alkoi

No joo, hyvinpä olen tänne treenejä päivitellyt 😃 .

Kesällä sunnuntai-illat olivat vähän kortilla, mutta muutamia kertoja sentään päästiin treeneihin. Koutsi oli superhyvä, toivottavasti pääsen hänen oppiin joskus toiste.

Kisoissa ollaan käyty -ööö- muutaman kerran… Hyppyradoilta meillä on kaksi LUVAa, agiradat olen onnistunut torpedoimaan jollain tyhmällä virheellä, joten 2lk vielä ollaan. Tärkeintä on nyt kuitenkin kisata vieraissa paikoissa ja saada kokemusta niistä. 3lk ehditään kisaamaan, sitä paitsi puomi pitää saada nopeammaksi, vaikka onneksi siinä kokoajan tapahtuukin edistystä. Selvästi palkkausta pitää muutella niin, että Nenya ei tiedä lentääkö pallo, tuleeko alasmenoon revitysleikki vai saako ehkä kourallisen namia.

Maanantaina 2.8. alkoi kesäkauden syysjakso, me palasimme takaisin Kivikkoon alkuperäiseen ryhmääni, mutta nyt syksyllä meillä on eri kouluttaja, kuin keväällä… 😉.  

Minulle tämä koutsi on uusi tuttavuus,  mutta onpahan hyvä koutsi! Ohjeita, neuvoja ja kehuja -kaikkea saatiin Pipsalta! Päällimmäisenä jäi mieleen, että nyt pitää alkaa opettamaan tiukkoja käännöksiä. Käytinkin sitten heti alussa hypyllä ennen putkeen menoa  le-le käskyä. Vaikka ei olla tehty suuntatreenejä (tai siis alkeita) pitkään aikaan, Nenya kuitenkin tiesi, mihin pitää mennä, joten ehkä siitä jotain hyötyä on näinkin.

Alla treeniratamme, suunnitellut Pipsa Turja 🙂

Tässä vähän meidän treenistä videota

Suuntakäskyistä puheenollen, olen ilmoittautunut suuntakäskykoulutukseen ja moneen muuhunkin ylimääräiseen koulutukseen, joita I-Hah:n koulutustoimikunta on järjestellyt tulevalle syksylle 😊

Lauantaina mennään HAU:n agikisoihin kahdelle radalle, yksi agirata ja yksi hyppyrata. Vaikkemme hyppynollia enää tarvitsekaan, niin ajattelin, että niillä on hyvä käydä, kun ovat usein teknisesti vaativampia = ehkä valmistelee meitä 3lk😊

Kategoria(t): agitreenit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s