CBCT-lausunto ja jatko

Nenyan CBCT-lausunto tuli ja onneksi muutokset kyynärissä ovat hyvin pieniä! Ei irtopaloja eikä nivelrikkoa ❤

Lausunto:
Molempien kyynärluiden sisemmän varislisäkkeen muoto on normaali. Oikeassa tiiviys
on paikallisesti lisääntynyt verrattuna vasempaan. Kantaosan röntgentiiviys on lievästi lisääntynyt,mutta trabekkelirakenne erottuu kummassakin (kuvat). Ei inkongruenssiin tai nivelrikkoon viittaavaa.

Kuvantamisdiagnoosi ja johtopäätökset:
Lievä sisemmän
varislisäkkeen sairaus (medial coronoid disease, MCD) etenkin oikeassa on mahdollinen. Vastaavia muutoksia nähdään myös oireettomilla koirilla.

Sisemmän varislisäkkeen tiiviys on lisääntynyt paikallisesti oikeassa jalassa (punainen nuoli),kantaosan tiiviys lievästi lisääntynyt.

Voimme jatkaa ihan normaalia elämää, kun agility jätettiin pois. Ainoastaan palkkauksessa olisi hyvä huomioida, että Nenya ei syöksy palkalle, eli etupalkat & heittopalkat pois, koska siinä koira syöksyy etujalat edellä palkalle.

Ihan valtava helpotus ❤. Lausuntoa odotellessa syötin Nenyalle viikon kipulääkekuurin, enkä huomannut sen käytöksessä mitään eroa: todennäköisesti sillä ei ole kipuja.

Viime keskiviikkona menimme I-Hah:n rally-tokoryhmään kokeilemaan, miten rally sujuisi. Ryhmä oli alkeisjatkotasoa, koutsi hurjan hyvä ja meillä meni tosi hienosti! Nenya pystyi keskittymään ja teki mielestäni ihan yhtä hyvin, kuin kotonakin. Ryhmässä on yksi paikka vapaana, ajattelin ostaa muutaman kerran ja katsoa, miten rally sujuu ja voisiko se olla meidän uusi harrastus.

Ida oli Dwynin kanssa toisella kentällä ja kuvasi pikku pätkän meidän seuruuta:

Kategoria(t): muuta, rally-toko/toko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s