Rally-tokotreeniä

Keskiviikkona oltiin ohjatuissa R-T treeneissä ja Nenya jaksaa kyllä tosi hienosti treenata koko tunnin! Teemana meillä oli vauhdin muutokset. Välillä peppu meinasi mennä alas hitaassa kävelyssä, ”juokseminen” meni ihan hyvin ja muutenkin mielestäni meni kaiken kaikkiaan aika hyvin. Seuruupaikka tahtoo välillä levitä, siihen Eija kehoitti sik-sak kävelyä ja sivussa kokeillessani sitä, toimi tosi hyvin: Nenya hakeutui heti lähemmäksi 🙂 .

Alla meidän ”ratatreeniä”

Ensi kerralla tehdään käännöksiä, joita treenataan nyt kotona/ulkona ennen keskiviikkoa ja hidasta kävelyä/juoksemista pitää jatkaa.

Tänään mentiin Arin ja koirien kanssa aamulla klo 8:30 Hakkilaan ison kentän treeniin. Rata oli rakennettu valmiiksi ja meitä oli neljä koirakkoa treenaamassa tunnin aikana. Radalla oli alussa putki ja kahdessa kohdassa hypyt. En halunnut Nenyan tekevän putkea, kun ajattelen sen nostavan kierroksia liikaa tässä vaiheessa. Hypyt ohitettiin hihnassa, eikä Nenya niille pyrkinytkään.

Rata oli meille vähän liian pitkä, vaikka namittelinkin Nenyaa, enkä tehnyt ihan kaikkia kylttejä. Seisomaan jääminen on tällä hetkellä vaikeinta, joten sitä siis treenataan lisää. Meidän ensimmäisen ratatreenin jälkeen pari muuta meni välissä ja sitten me menimme uudelleen. Ei olisi pitänyt, Nenya ei enää keskittynyt, vaan haisteli paljon maata ja irtaantui minusta kauemmaksi. No, tiedänpä ensi kerralla jättää vähemmälle tai tehdä vaikka vain muutamaa kylttiä erikseen (jos ison kentän treeniä tulee lähiaikoina).

Alla meidän ratatreenin ensimmäinen osuus:

Kategoria(t): rally-toko/toko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s