Cera

Nimi: Miilunpolttajan Punatukkainen Tyttö
Rek.no: FI23990/16
Rotu: Novascotiannoutaja
Sukupuoli: Narttu
Syntynyt: 15.03.2016
Kasvattaja: Eeva Miilunpalo

Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Selkä: LTV0, VA0

Juoksut:
02.02.2017
10.08.2017
24.03.2018
Steriloitu 07/2018

Cera jalostustietojärjestelmässä

Ceran kuvakansio

Ceran kehityskuvia

Sukutaulu

Siipiveikon
Hanhenhoukuttelija
Tollarbos Quiz A’pollon Lönnlövets Apollon
Tollarbos Rock-Bella
Damiikan Keck Damiikan Haya
Damiikan Inajenable
Agrosofens
Sockerdröm
Renarder’s Auran Cedax Bella Nova’s Au Elliot
Renarder’s SW T N Nebcina
Agrosofens Sockertoppa Lönnlövets Toffee
Agrosofens Kastanjetta

Ceran tarina

Kahden kooikerin jälkeen oli aika palata tollereihin ja kun Eeva kertoi pentuesuunnitelmistaan, ilmoitin heti olevani kiinnostunut tästä pentueesta. Pääsin seuraamaan pentueen kehitystä niiden syntymästä asti ja aika pian pentueen ”Lila”  oli se, joka jostain syystä puhutteli minua eniten. Olinkin tosi onnellinen, että Eeva luotti meihin ja pentueen villikosta tuli meidän Cera.

Cera on luonteeltaan vilkas, mutta sillä on suunnaton miellyttämisenhalu – ainakin Aria kohtaan. Se on todella kiltti kaikille, mutta vieraat koirat eivät sitä kiinnosta. Mizyn poismenon myötä Cerasta tuli minilaumamme pomo, mutta jos/kun Xema tulee meille, niin Cera on sen alapuolella ja ilmaisee sen heti Xemalle.

Cera viettää Arin kanssa k.ahden paljon aikaa saaressa ja siitä tulikin täysin Arin koira. Kaksikon suhde on tiivis ja hyvä: Cera palvoo Aria ja kiihkeydestä ja vilkkaudesta huolimatta se yrittää aina tehdä oikein lajissa kuin lajissa, mutta ei myöskään ota itseensä, jos jokin menee pieleen.  Olen aina sanonut, että koiran tärkein tehtävä on tuottaa iloa omistajalleen – Cera jos joku sen todellakin tekee!

-päivitetty toukokuu 2019