Mari

08Aug15Olen +50-v perheenäiti Helsingistä. Koirien kanssa olen harrastanut ja elänyt ”aina”, ilman niitä en osaisi kuvitellakaan olevani.

Agilityä olen harrastanut vuodesta 2002. Alkuun se oli vain ”sivuharrastus”, hauskaa puuhailua Freya-tollerin kanssa. Selkävaivojen takia jätin agilityn hetkeksi, mutta Inca-tollerin kanssa aloitin harrastuksen uudelleen (vuonna 2004).  Incan kanssa aloitin agilityn maxi-luokassa, kisattiin siellä kaksi vuotta, kunnes syksyllä 2008 uudelleenmittautin sen, nyt säkä oli 42,5cm, joten medeihin päästiin. Medeissä kisattiinkin enää neljä kisaa ja sitten noustiin kolmosiin Pusu.

Marraskuussa 2011 Mizy siirtyi minun agilitykoiraksi tyttäreltäni ja samaan aikaan Inca jäi agilitystä eläkkeelle lääkityksen vuoksi (virtsavaivoja). Kisaaminen aloitettiin Mizyn kanssa  helmikuussa 2012 menestyksekkäästi ensimmäisellä LUVA:lla ja kesäkuun alussa otettiin jo 2. luokassa eka LUVA  ja lokakuussa 2012 nousimme 3-lk :).

Koulutusohjaajakurssin kävin vuonna 2007 ja kouluttaminen on mielestäni todella antoisaa ja mielekästä. Kun koira tai ohjaaja ratkaisee jonkun ongelmakohdan, niin nautin suunnattomasti, vaikka suurimman työn aina tekeekin koiran ohjaaja, niin pienen kiitoksen otan itsellenikin hiljaa mielessäni Silmänisku. Ainakin toistaiseksi olen kuitenkin lopettanut muiden kouluttamisen ja keskityn omiin koiriin.

Tollerityttö Ceran myötä aktivoiduin vuosien tauon jälkeen nou/nome puolella. Katsotaan, mihin asti  meidän rahkeet riittävät, keväällä 2017 harjoitellaan alkeita ja taippareita ei ihan vielä suunnitella. Pakko tunnustaa, että on se vaan niin siistiä, kun koira nauttii tekemisestään ja siitä, että saa noutaa minulle ❤ .

Päivitetty kevät 2017

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s