Mari

08Aug15Olen +50-v perheenäiti Helsingistä. Koirien kanssa olen harrastanut ja elänyt ”aina”, ilman niitä en osaisi kuvitellakaan olevani.

Agilityä olen harrastanut vuodesta 2002. Alkuun se oli vain ”sivuharrastus”, hauskaa puuhailua Freya-tollerin kanssa. Selkävaivojen takia jätin agilityn hetkeksi, mutta Inca-tollerin kanssa aloitin harrastuksen uudelleen (vuonna 2004).  Incan kanssa aloitin agilityn maxi-luokassa, kisattiin siellä kaksi vuotta, kunnes syksyllä 2008 uudelleenmittautin sen, nyt säkä oli 42,5cm, joten medeihin päästiin. Medeissä kisattiinkin enää neljä kisaa ja sitten noustiin kolmosiin Pusu.

Marraskuussa 2011 Mizy siirtyi minun agilitykoiraksi tyttäreltäni ja samaan aikaan Inca jäi agilitystä eläkkeelle lääkityksen vuoksi (virtsavaivoja). Kisaaminen aloitettiin Mizyn kanssa  helmikuussa 2012 menestyksekkäästi ensimmäisellä LUVA:lla ja kesäkuun alussa otettiin jo 2. luokassa eka LUVA  ja lokakuussa 2012 nousimme 3-lk :).

Tollerityttö Ceran myötä aktivoiduin vuosien tauon jälkeen nou/nome puolella. Oma aikani ei kuitenkaan riittänyt Ceran kanssa treenaamiseen hektisen työn vuoksi, joten Ari otti myös nou/nome treenit agilityn, tokon ja Rally-Tokon lisäksi 🙂 .

Xeman tyttärestä Nenyasta tuli minulle harrastuskoira, aloitimme ohjatut agilitytreenit tammikuussa 2019 Idan koutsaamana.

Päivitetty kevät 2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s