Mizy

Mizy (Wishdecoy Sonya Paris) on 07.12.2009 syntynyt kooikernarttu, joka aloitti agilityn tyttäreni kanssa, mutta siirtyi ohjaukseeni marraskuun lopulla 2011.
 
Helmikuussa 2012 aloitettiinkin kisaaminen. Ensimmäisessä kisassa saatiin heti LUVA, 1-lk kisattiin kaiken kaikkiaan viisi (5) kisaa, jonka jälkeen siirryimme 2-lk .

Lokakuussa 2012 nousimme ”vihdoin” 3-luokkaan, kisattuamme 2-luokassa kaiken kaikkiaan 17 kisaa. Kisaaminen oli aloitettu 8kk aiemmin.

Mizyn taistelutahto, saalisvietti ja ahneus ovat sen ominaisuuksia, joiden takia sitä on helppo kouluttaa. Siitä löytyy kooikerille tyypillisesti pehmeyttä,  mutta sen vietit ja halu tehdä töitä kanssani, vievät sitä aina voimakkaasti eteenpäin, joten harrastuskoirana se on todella mahtava. Treeneissä ja kisoissa se keskittyy ja tekee tosissaan töitä, mutta samalla siitä näkee, kuinka se nauttii agilitystä ja yhdessä tekemisestä .

Mizyn kanssa on lisäksi harrastettu omatoimitokoa, Rally-tokoa Arin ja syksystä 2012 lähtien Marin kanssa ja vähän on käyty näyttelyissäkin ;).

kuva©Tiina Väli-Mattila

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s