Kesää odotellen :D

No niinhän siinä sitten kävi, että me olemme kesäkaudella Nolan kanssa Idan agilityvalmennusryhmässä 😀 . Jouduttuani lopettamaan agilityn Nenyan kanssa, olin ajatellut, etten enää palaa lajiin. Idan kanssa ollaan kuitenkin yhdessä hieman treenattu ja olemmehan Veera Innasen pentuvalkussakin. Joten, kun kuulin, että Idalle tulossa kesäksi valmennusryhmä, en kovinkaan kauan pohtinut, haenko vai en ryhmään 😀 . Hakemukseni oli ilmeisesti riittävän hyvä, meidät valittiin mukaan! Ekat treenit 10.5.

Edelleen olen sitä mieltä, että agilitystä on tullut vähän liian vauhdikas ja vaarallinenkin, joten tarkoitus on pysyä hyppyradoilla, jos meistä kisavalmiita joskus tulee. Etenkin A-este pysärinä on etupäälle liian raskas ja juoksarina olen nähnyt liian monia hurjia harjan ylityksiä, en siksi halua kontakteja tehdä.

Eilen mentiin omatoimitreenaamaan ja Hanna piti meille lyhyen yksärin. Ensin purettiin Nolan kierroksia kiertotehtävällä, hieno Nola!! Toisella kierroksella se lähes pysähtyi, mietti, teki kierron ja palkkalelun kanssa uusi kierros 😀 . Tähän perään tehtiin vielä yksi kierto, joka oli hieno!! Sitten tehtiin kaukoja, tai oikeastaan rakennetaan vauhdikas istumisesta maahanmeno. Nyt ollaan pomppuvaiheessa, eli etutassut irtoavat maasta, mutta takapuoli pysyy paikoillaan. Kun tämä on ”varma”, niin yhdistetään siihen maahan meno.
Jatkoin treeniä itsekseni, sivulle tuloa ja seuruuta, videota katsoessa huomasin virheen: tuijotin Nolaa, vaikka edessä oli peili!!

Tehtiin myös agilityä, mutta vähän on sellainen olo, etten osaa ja tarvitsen Idan avukseni, etten tekisi virheitä.

Kategoria(t): rally-toko/toko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti