RTK1 !

Reilu viikko sitten 6.8.2022 olimme PORSK:n rally-tokokokeessa, tuomarina Raili Sonninen-Korhonen. Nenya teki hyvää työtä, mutta vasemmalle käännökset eivät sujuneet kuten yleensä. Koepaikalla luulin, että kovat tuulenpuuskat hämmensivät, mutta kun katsoin videon, niin huomasin, että Nenya vilkaisi ensimmäistä kylttiä vasemmalle kääntyessään -taisi muistaa, että ollaan joskus törmätty kylttiin, kun olen vienyt sen liian lähelle sitä… No, saimme kuitenkin pisteitä 95/100, kaikki pisteet lähtivät noista vasemmalle käännöksistä, joten toinen ALOHYV kisakirjassa!Treeneissä Susanna sanoi, että tapani pitää vasen jalka paikoillaan vasemmalle kääntyessä on koiralle vaikeampaa. Totta! Kun asiaa ajattelee, niin on selvä, että olisi parempi liikuttaa molempia jalkoja, kun liikun paikoillaan.

Treenasinkin viime viikolla sekä vasemmalle käännöksiä että eteen istumista isommalla kylttitelineellä, jonka Ari teki meille 🙂

Viime viikonloppuna 13.8.2022 oli AST:n rally-tokokoe, tuomarina Riikka Timonen. Kentällä oli tosi kuuma ja ehkä siksi Nenyan vire ei ollut ihan paras mahdollinen, mutta saimme täydet 100 pistettä, luokkavoitto ja RTK1-tulos! Videolla meno näyttää hyvältä (paitsi yksi oikealle käännös hidastellen), mutta se vireasia olikin vain oma tunne rataa tehdessä. Pujottelu & spiraali, jotka ovat olleet Nenyalle aiemmin hankalia -sujuivat nyt hyvin ja niissä vire oli hyvä.

Taitava Nennu ❤

ALO-luokka ei ole vaikea, hyväksytyn tuloksen saa mielestäni aika helposti. Meillä on kuitenkin tavoitteena pärjätä ylemmissäkin luokissa, joten tarkoitus on tehdä liikkeet teknisesti oikein alusta asti, siksi täydet pisteet ja edellisten kokeiden 95p ja 98p lämmittävät mieltä. Olen opiskellut sääntöjä lisää, koitan muistaa olla tarpeeksi kaukana kylteistä ja oikealla seuruu & liikkeet säännölliseen treenilistalle.

Toivon, että AVO-luokassakaan ei kauan olla, kunhan nyt päästään kokeisiin.
Tarttis vissiin käydä täällä sivuilla useammin, olen näemmä laittanut treenitavoitteita viime kerralla ja näyttäisi siltä, että noihin tavoitteisiin ollaan päästy ja/tai olemme pääsemässä 🙂

Treenitavoitteet kirjattu toukokuussa kommentit nyt 15.8.
– vasemmalla seuruu tiiviimmäksi, lähinnä pujottelussa ja spiraalissa Nenya hakeutuu kauemmaksi
 seuruuta parannetaan edelleen, mutta se on parantunut jo hurjasti

– oikealla seuruu kuntoon
  aloitettu jo oikean paikan hakemista tasapainotyynyn avulla ja liikkeitä tehty (istu/seiso/maahan/eteen istu)

– Nenyalle kuuntelua, se tarjoaa innokkaasti sitä, mitä viimeksi tehty
  kuuntelua tehty ja jatketaan edelleen

– minulle hiljaisuutta seuratessa, etten höpötä liikaa
  tän voisi joku muu kommentoida 
 
– palkkasanan käyttö
  Yes
 otettu käyttöön ja toimii hyvin 

Advertisement
Kategoria(t): rally-toko/toko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s